FODBOLD

FOR Børn og unge

NFS er en bredde klub for fodboldspillere i alle aldre. Vi er ikke en elitefoboldklub. Vi tilmelder vores hold i de rækker som spillernes evner rækker til. 

NFS og VB samarbejder om børnefodbold under navnet NFS/VB. Det er også derfor du finder NFS logoet side om side med VB logoet på vores tøj.

Vores træning tager udgangspunkt i DBU’s retningslinjer for aldersrelateret træning og værdier for børnefodbold. Vi holder det simpelt og sjovt – for det skal være megasjovt for børnene at spille i NFS/VB.

Vores vigtigste mission i NFS er at gøre fodboldspillet sjovt, lærerigt og udfordrende. Fodbold er en holdsport med fokus på respekt og ligeværd. Vi skaber sammenhold gennem sporten og udvikle de sociale kompetencer. Alle kan deltage uanset forudsætninger –  i NFS/VB er der plads til alle!

DBU børnEklub

NFS/VB blev i 2022 som den første klub i Vejle, godkendt af DBU som DBU Børneklub.  NFS prioriterer børnefodbolden ved at skabe et trygt børnemiljø som er prioriteret økonomisk og organisatorisk. 

En DBU Børneklub er en ramme for træning af børnefodbold. Vores indsats skal sikre at børnene i klubben er sunde og glade fodboldbørn.

DBU Børneklub er et tiltag under DBU’s børnefodboldstrategi. Målet er at gøre dansk fodbold til verdens bedste bedste for børn.

Læs mere om DBU Børneklub og tankerne bag her.

Børn og unge afdelingen - seneste nyt

Fodbold - Udvalg

Referat

Referat fra fodboldudvalgsmøde den 4. oktober 2023

Læs mere »